The One Armed Bandit —  відеослот на базі програмного забезпечення Yggdrasil Gaming, який має 5 барабанів і 20 ліній виплат. Цей слот натхненний епохою шерифів і бандитів. Ви отримаєте можливість об’єднатися з мисливцем за головами та взяти участь у дуетах стрільців, щоб спробувати залучити члена банди й отримати за це нагороду. Ви можете отримати шоу тут для розваги або в будь-якому  казино Yggdrasil по-справжньому.

Як грати в слот The One Armed Bandit

Дикий кейс потрібно розплутувати, але перед тим, як приступати до нього, радимо робити ставки.

  • Натиснувши «Вартість монети +/-», ви встановите бажаний розмір ставки.
  • Після того, як ви виберете ставки, барабани починаються швидко.
  • Параметр автовідтворення відкриє повзунок, який дозволить вам вибрати кількість разів, коли барабани обертатимуться автоматично без будь-яких перерв.
  • Максимальна ставка встановить максимальну дозволену ставку.

Особливості слота

Дикі символи в грі можуть замінити всі звичайні символи, щоб сформувати виграш. Крім того, Wild може отримати множник x5, коли він стає частиною виграшної комбінації. Отримані множники можуть досягати х100.

Повторні оберти

Попадання символу Scatter під час базової гри призведе до повторного обертання, і перед початком повторного обертання символ Scatter перетвориться на Wild на цьому барабані на час повторного обертання. Якщо під час базової гри вам вдасться отримати Scatter на кожному барабані, ви запустите функцію безкоштовних обертань.

Безкоштовні обертання

Функція безкоштовних обертань може похвалитися множником x5 і символами Wild, доступними на всіх барабанах. Бонусні символи є на барабанах під час цієї функції, і потрапляння перших 2 бонусних символів надає множник х10. Отримання ще 2 бонусних символів збільшить множник на 20 разів. Крім того, додаткове обертання буде додано для кожного бонусного символу, який потрапляє на барабани.

Резюме

The One Armed Bandit — слот середньої волатильності з приємним дизайном і чудовою анімацією. У грі є проста, але досить цікава механіка, яка точно розважить вас кілька годин. Гра має RTP 96,3 і в неї можна грати на всіх пристроях, ви вирішуєте, який ви виберете. У будь-якому випадку, ми радимо спробувати, особливо якщо вам подобаються ігри на тему Дикого Заходу з великою кількістю стрільби.